FrokostMittag - LunchKl. 12 - 15 / 12 am – 3 pm
kaffe/the med kage. Kaffee/Tee mit Kuchen.coffee/tea with cake.
Kr. 75,00
Kroplatte. (min. 2 personer) Dänish Gasthaus Teller / Danish Inn plateSild, rejer, fiskefilet, roastbeef, rullepølse og ost - serveres med rugbrød, franskbrød og smør.Herring, shrimp, fish fillet, roast beef, , pork, cheese - served with rye bread, French bread and butter.Hering, Garnele, Fischfilet, Roastbeef, wolke– serviert mit Roggenbrot, Baguette und Butter.
Kr. 195,00 pr.prs.
Stjerneskud à la FemøSternschnuppen à la Femø / Falling star à la Femø.2 stegte skrubbefileter , røget laks, rejer, asparges, Caviart, citron og dressing.2 Flunderfilets, Räucherlachs, Shrimps, Spargel, Kaviar, Zitrone und Dressing.2 friedFlunderfilets, smoked salmon, shrimps, asparagus, caviar, lemon and dressing.
Kr. 175,00
2 fiskefilet2 gebratene Flunderfilets / 2 fried FlunderfiletsServeres med steakfries, citron og remoulade.Serviert mit Pommes, Zitrone und Remoulade.Served with steak fries, lemon and Danish pickles
Kr. 125,00
WienerschnitzelWienerschnitzel / WienerschnitzelSchnitzel af kalv (270 g), brasede kartofler, ærter, smørsovs og “dreng”.Kalbsschnitzel, gebratene Kartoffeln, Erbsen, Butter und Zubehör.Vealschnitzel, pan fried potatoes, peas, butter sauce and Accessory.Kr. 225,00En halv schnitzel – ein halber Schnitzel – half a schnitzel
Kr. 195,00
Smørrebrød.Mittag - LunchKl. 12 - 15 / 12 am – 3 pm
sild.
sild med smør, rugbrød og pynt.herring with butter, rye bread and garnish. Heringe mit butter, Roggenbrot und Beilage.Kr 69.00
fiskefillet: skrubbefilet, remoulade, citron og dild.Flunderfilets, Remoulade, Zitrone und Dill.flounder fillets, remoulade, lemon and dill.Kr 69.00
Roastbeef:Roastbeef, remoulade, syltet agurk, ristet løg og peberrod. Roastbeef, Remoulade, eingelegte Gurken, Röstzwiebeln und Meerrettich.Roast beef, Remoulade, pickled cucumber, roasted onions and horseradish.
Kr. 89.00
Kartoffel.Kartoffel, mayonnaise, ristet løg, tomat og grønt. Kartoffeln, Mayonnaise, geröstete Zwiebeln, Tomaten und Gemüse.Potato, mayonnaise, roasted onion, tomato and greens.
Kr. 89,00.
RullepølseRullepølse, løg, sky og grønt. Wurstbrötchen, Zwiebeln, Wolke und Gemüse..sausage roll, onion cloud and greens.Kr. 89,00.
Ost på franskbrød.ost på franskbrødKäse auf Baguettecheese on French bread
Kr. 69,00.
ForretterVorspeise - Starters
Kl. 17.30 - 20.00 / 5.30 pm - 8.00 pm
Rejecocktail
Shrimp Cocktail / Shrimp cocktailSalat, rejer, asparges, tomat, agurk, dressing - serveres med brød og smør.Salat, Shrimps, Spargel, Tomaten, Gurke, Dressing – mit Brot und Butter serviert.Lettuce, shrimps, asparagus, tomatoes, cucumber, dressing – served with bread and butter.
Kr. 85,00
Melon med serrano
Melon med serrano /Melone med SerranoSalat, melonskiver i serrano og balsamico olie- serveres med brød og smør.Salat, Melonenscheiben in Serrano und balsamico olie– serviert mit Brot und Butter.Salad, melon slices in serrano and balsamico olie- served with bread and butter.
Kr. 85,00
Lakserillette
Lachs lecken/Salmon licklakserillette med agurk/tomat/hvidløg serveret med flutes og smør.Lachsrillette mit Gurke/Tomate/Knoblauch, serviert mit Flöten und Butter.salmon rillette with cucumber/tomato/garlic served with flutes and butter.
Kr. 85,00
Krabbesalat
Krabbensalat / crab saladkrabbesalat med dildolie serveret med flute og smør. Krabbensalat mit Dildoöl, serviert mit Flöte und Butter.crab salad with dildo oil served with flute and butter.
Kr. 85,00
HovedretterHauptgerichte – main coursesKl. 17.30 - 20.00 / 5.30 pm - 8.00 pm
WienerschnitzelWiener Schnitzel / WienerschnitzelSchnitzel af kalv (270g), brasede kartofler, ærter, smørsovs og “dreng”.Kalbsschnitzel, gebratene Kartoffeln, Erbsen, Butter, Zubehör.Veal schnitzel, pan fried potatoes, peas, butter sauce, Accessory.
Kr. 225,00
En halv schnitzel – ein halber Schnitzel – half a schnitzel.
Kr. 195,00
Bøf ala Femø. Steak ala Femø / Steak ala FemøSteak af kalvefilet, med pommes anna, rødvinsglace og appelsin gulerødder. Kalbsfiletsteak mit Pommes Anna, Rotweinglasur und Orangenkarotten.Steak of veal fillet, with pommes anna, red wine glace and orange carrots.Kr. 245,00
Ovnbagt laksIn der Haut gebratener Lachs /baked salmonlaks med nye kartofler, urte mættet flødesauce , hvidløg bagte tomater, smørdampet bimi asparges.mit neuen Kartoffeln,mit Kräutern gesättigte Sahnesauce , mit Knoblauch gebackenen Tomaten, in Butter gedämpftem Bimi-Spargel.with new potatoes, herb saturated cream sauce, garlic baked tomatoes, butter steamed bimi asparagus.Kr. 225,00
HovedretterHauptgerichte – main coursesKl. 17.30 - 20.00 / 5.30 pm - 8.00 pm
Stone beef på lavasten (ved forudbestilling)Stone Beef auf Lavastein – Stone beef on lava stoneStone beef af bøf af kalvefilet serveret på glohed lavasten.Serveres med steakfries, dagens grønt,rødvinssauce, hvidløgsdressing og mayo.Stone Beef von rindfiletauf einem heißen Lavastein serviert.Serviert mit Steakfries, Blattgemüse, Rotweinsauce, Garlic und Mayo.Stone beef from beeffiletserved on a hot lava stone.Served with steakfries, greens of the day, red wine sauce, garlic and mayo.
Kr. 295,00
FiskefiletFischfilet – fish fillet1 fiskefilet med steakfries samt gnavegrønt, remoulade og ketchup.1 Fischfilet mit Steakfries, Gemüse, Remoulade und Ketchup.1 fish filet with steakfries, vegetables, Danish pickles and ketchup.
Kr. 75,00
Kyllinge nuggetsHühnchennuggets - Chicken nuggets6 kyllingenuggets med steakfries, samt gnavegrønt, remoulade og ketchup.6 Hähnchennuggets mit Steakfries, Gemüse, Remoulade und Ketchup.6 chicken nuggets with steakfries, vegetables, Danish pickles and ketchup.Kr. 75,00
Pommes frites(steakfries)Pommes Frites – French friesEn stor portion steakfries med remoulade og ketchup.Eine große Portion Stealfroes mit Remoulade und Ketchup.A large portion of steakfries with Danish pickles and Ketchup.
Kr. 50,00
DessertNachtisch/DessertKl. 17.30 - 20.30 / 5.30 pm - 8.00 pm
Skarø Isanretning Vælg fra vores udvalg (lakrids,mokka,saltkaramel,mango,chokolade) serveret med pynt.Choose from our selection, served with garnishWählen Sie aus unserer Auswahl, serviert mit Beilage
ved 1 variant
Kr. 75,00 ved mere end 1 stk + 30,00 kr pr. variant.
Ostefad. (min 2 per.)Kroens udvalg af oste serveret med surt/sødt.Die Auswahl an Käsesorten des Gasthauses, serviert mit süß-sauer..The inn's selection of cheeses served with sweet and sour..
Kr. 125,00. per. person.
Ananas i rom. Rombraiseret ananas med vaniljeis.In Rum geschmorte Ananas mit Vanilleeis.Rum braised pineapple with vanilla ice cream.Kr. 95,00.
Panna cotta. Panna CottaPanna Cotta
Kr. 75,00.
Gammeldags æblekage. Altmodischer ApfelkuchenOld fashioned apple pie
Kr. 75,00.
Dagens 3-retters menu
Kl. 18.00 - 20.00 / 6.00 pm - 8.00 pm
Torsdag:
Melon i serranoSalat, melonskiver i serrano og balsamico olie- serveres med brød og smør.
Skindstegt lakslaks med nye kartofler,urte mættet flødesauce, hvidløg bagte tomater, smørdampet bimi asparges.
Ananas i rom.Rombraiseret ananas med vaniljeis.
375,-
Fredag:
Lakserillette lakserillette med agurk/tomat/hvidløg serveret med flutes og smør.
Skinkeculotteskinkeculotte, ærte franchises, pommes fondant, lys skysauce, syltede rødløg og karse.
ÆbletærteÆbletærte i butterdej med vaniljecreme og mandelcrust.
315,-
Lørdag:
Krabbesalatkrabbesalat med skum af hummer og dildolie serveret med flute og smør.
Rosastegt kalvefiletmed pommes anna, rødvinsglace og appelsin gulerødder
Panna cottamed syltede skov bær, hvid chokolade og makronrasp.
345,-
Dagens 3-retters Vinmenu
Kl. 18.00 - 20.00 / 6.00 pm - 8.00 pm
Torsdag:
Esporão Pé Branco 2023
Pé Branco er frisk/tør, ren hvidvin, med fin balance mellem frugt og syre.
Pinot Noir
- Vieilles Vignes 2023Fremragende frugt i både næse og mund, med aromaer af røde bær - især vilde jordbær og hindbær, der på en og samme tid fremstår fyldige og blide.
sauvignon blanc dulce 2023
Delikat sødmefuld med aromatisk bouquet af eksotiske frugter og en næsten glycerin-agtig fedme, alt sammen understøttet af en fin, forfriskende syre og mineralitet.
Fredag:
Pinot Grigio
- Villa Dugo 2023 Villa Dugo fremviser alle Pinot Grigios elegante dyder med en sart, gyldengrøn farve, hvor bouqueten afslører diskrete frugtige nuancer af pærer, citronskal og ananas. I smagen opleves vinen frisk og rank, med en fin syrlig afslutning.
Canarsh tempranillo 2020
Blød, fyldig og silkeagtig vin med smagsnoter af forskellige bærfrugter og egetræ.
Moscatel - Monteagudo Vinen er utrolig blød og sødmefuld kombineret med en livgivende syre og et snert af bitterhed.
Lørdag:
Pinot Grigio - Villa Dugo 2023
Villa Dugo fremviser alle Pinot Grigios elegante dyder med en sart, gyldengrøn farve, hvor bouqueten afslører diskrete frugtige nuancer af pærer, citronskal og ananas. I smagen opleves vinen frisk og rank, med en fin syrlig afslutning.
Château Ste. Michelle
- Cabernet Sauvignon klassisk Columbia Valley med intense røde bær, et strejf af vanille og pikante toastede noter fra opholdet på fad.
Warre's King's
TawnyFrugtagtige aromaer med en fin afbalanceret blødhed. Let og delikat med søde smagsnuancer af rosiner og karameller efterfulgt af en lang eftersmag.
295,- pr. person pr. dag.